RSCO A wint in Petegem + fotospecial

20“Gastjes, ’t belangrijkste na zeu een veire verplosing is geweun dei drei poentjen mee nor huis te pakken.”

vonckMet die wijze woorden motiveerde kapitein Christophe Vonck zijn ploegmaats tijdens de peptalk net voor de match tegen FC Petegem. Vonck had inderdaad (en tevergeefs) heel wat kilometers afgelegd. Sparta Petegem ligt immers nog een slordige 21 kilometer verder en speelt in 3e nationale, meer bepaald aan de Leie in plaats van aan de Schelde. Gelukkig dribbelt de kapitein zich uit elke benarde situatie en kon de A-ploeg met drie punten richting sponsor ’t Berghof. Zo speelt Ophasselt mee in de kop van het klassement na drie overwinningen op rij.

wimMatchwinnaar in Petegem (aan de Schelde) was doelman Wim Holderbeke. Net voor de wedstrijd zagen we hem nog om advies vragen bij Joeri Kiekens, die een dag eerder schitterde als doelwachter van de zaterdagreserven (2-1 winst tegen Aaigem). “Gebruik je vuisten”, zei hij. Wim knikte.

In Petegem zullen ze ook de vocale steun van de bezoekende supporters niet meteen vergeten. In de spannende slotfase was die zeker welkom. Annelies, onze trouwste fan, vond tussen het roepen door ook de tijd om wat foto’s te maken. Klik onderaan op een van de foto’s om de slideshow te starten.

Zondag speelt Ophasselt A thuis tegen Opbrakel. Bekijk de kalender.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s